Vijf aanhoudingen na mishandeling in park

Politie

BREDA - Een 19-jarige man uit Moerdijk is vrijdagavond met een bebloed gzicht afgevoerd naar het ziekenhuis. De man lag in de Willemstraat op de grond. De man, die aangaf gedronken te hebben, vertelde te zijn geslagen. In totaal hield de politie vijf verdachten aan, die later weer werden vrijgelaten.

De politie kreeg vrijdag tegen 20.00 uur een melding. De versufte man had een bebloed gezicht, was versuft en wist niet meer wat er was gebeurd. Ook verklaarde hij dat hij onder invloed was van alcohol. De jongen werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie hield vervolgens twee 16-jarige jongens en een 14-jarige jongen uit Breda aan op aanwijzen van getuigen. De drie zouden het slachtoffer hebben mishandeld. De verdachten verklaarden tijdens verhoor op het politiebureau dat ze niets met de mishandelingen van doen hadden.

Later op de avond werden nog twee 19-jarige verdachten uit Breda aangehouden in hun woning. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Even na middernacht zijn de eerste drie verdachten in vrijheid gesteld.

De politie zal later aangifte opnemen van de gedupeerde.