Cupkoorts houdt aan in Breda

NAC

BREDA – In krap twee dagen tijd hebben al 1819 seizoenkaarthouders een kaart gekocht voor de thuiswedstrijd in de volgende ronde van de Europa League. Die wedstrijd wordt gespeeld op 6 augustus. Waarschijnlijk is Polonia Warszawa dan de tegenstander.

Tot en met donderdag kunnen alleen seizoenkaarthouders van NAC kaarten kopen via TicketBox. Zij mogen maximaal vijf kaarten kopen voor dit duel. Na donderdag mogen ook clubcardhouders zich mengen in de strijd om een kaartje. Seizoenkaarthouders kunnen geen vanwege de verbouwing geen aanspraak maken op hun eigen plaats. Leden van de Club van 1912 kunnen dat in de meeste gevallen wel. Op hun stoel komt een sticker te zitten, zodat duidelijk is dat de plaats is gereserveerd. Voor de andere plaatsen geldt een vrije plaatskeuze.

De wedstrijd wordt 6 augustus om 20.00 uur waarschijnlijk gewoon in het eigen stadion gespeeld. Eerder was er sprake van dat NAC vanwege de verbouwing uit zou wijken naar een ander stadion.

De voorverkoop voor zowel de thuis- als de uitwedstrijd ging afgelopen zaterdag van start. Overigens moet NAC er donderdag nog wel even voor zorgen niet met 7 doelpunten verschil te verliezen in Armenië...