Van Driel in All Star Team

Basketbal

BREDA - Glaslijn Barons-captain Karel van Driel is gekozen in team West voor de eerste divisie All Star-basketbalwedstrijd. Van Driel speelde afgelopen seizoen voor het eerst met Barons in de eerste divisie.

Van Driel, die samen speelt met onder meer Fabio van Hooydonk (ex-West-Brabant Giants), was verrast. "De hele verkiezing was eerlijk gezegd een beetje langs me heen gegaan. Ik kreeg op een gegeven moment een telefoontje van het bestuur van Barons dat ik was uitgenodigd. Het is leuk om te horen."

De 27-jarige basketballer reist met wat vrienden af naar Noordwijk. "Eerst zelf spelen en dan kijken naar de game van de promotiedivisie." Wellicht dat hij daar volgend jaar zelf ook in te bewonderen is. Van Driel verhuisde naar Rotterdam en trainde al een keer mee met Binnenland, dat komend seizoen uitkomt in de een na hoogste klasse van het basketbal. "Maar eerlijk gezegd weet ik het nog niet. Ik moet er nog eens even goed over nadenken. Afgelopen seizoen was natuurlijk heel teleurstellend. Dan krab je je toch even achter je oren. Ik laat het nog even bezinken."

Eerst de All Star wedstrijd. "Dat is een mooie afsluiting van het seizoen. wedstrijden voor de eerste divisie en de promotiedivisie worden zaterdag in Noordwijk gehouden. De eerste divisie bij het spits af om 16.00 uur.