Winnares vip-treatment NAC net op tijd gevonden

NAC

BREDA - Peggy van Kempen met lotnummer 213 is de gelukkige winnares van de VIP Treatment N.A.C. Breda - VITESSE voor 2 personen aanstaande zaterdag.

De trekking was al op 12 september tijdens de opening van de Voetbalkooi in de wijk Tuinzigt. De loten werden verkocht door Huurders Belangen Commissie Team `T Ahorntje ter ondersteuning van de activiteit "Tuinzigt houdt de wieken van Westerwiek in beweging”. De opbrengst van de loten gaat naar SilverFit, een bewegingsapparaat voor mensen met een beperking.

Tot donderdag meldde niemand zich met lotnummer 213. Op het nippertje kwam het winnende lot boven water want a.s. zaterdag is de wedstrijd. “We stonden net op het punt om de prijs weer netjes terug te brengen naar N.A.C. toen de telefoon ging” zegt Ivonne Peeters van H.B.C. `T Ahorntje. De tijd ging dringen en we hadden al menig oproep laten plaatsen.

Peggy van Kempen, kapster in Woon-Zorgcentrum Westerwiek, was even uit de running door een ongeval een paar weken geleden. Vandaag keek ze in een lade van haar salon en vond daar haar gekochte loten waaronder het gezochte lot 213. “Ik weet nog niet wie ik mee neem, mijn man of mijn zoon. Ik ben nog nooit in het N.A.C. Stadion geweest, dus ik maak er een gezellig avondje van”.