BredaVandaag.nl genomineerd voor Startersprijs

Nieuws

BREDA – BredaVandaag.nl is een van de drie genomineerden voor de eerste Startersprijs in West-Brabant. Thysia Information Management en AM Coatings, beide eveneens uit Breda, zijn de andere kanshebbers op deze prijs van de Kamer van Koophandel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Startersdag, zaterdag 1 november.

Tijdens de landelijke Startersdag lichten de drie ondernemers hun ondernemingsplannen kort toe aan de jury. De jury kijkt onder andere naar de volledigheid van het ondernemingsplan, zoals het financiële en het commerciële plaatje en de haalbaarheid van het ondernemingsplan. In de jury zitten vertegenwoordigers van ABN AMRO, Haver Reïntegratie, Van Oers Accountants en Belastingadviseurs en de Kamer van Koophandel.
De eindwinnaar van deze eerste Startersprijs in West-Brabant neemt 1.000 euro mee naar huis.

Bedrijven die gestart waren tussen 1 juli 2007 en 3 oktober 2008 konden meedingen naar de prijs door hun ondernemingsplan in te zenden. Volgens de Kamer van Koophandel deden tientallen bedrijven dit.
Met de prijs wil de KvK startende ondernemers stimuleren een ondernemingsplan te maken. “Meer dan 70 procent van de ondernemers, die al of niet gedwongen gestopt zijn, heeft geen ondernemingsplan”, stelt de Kamer van Koophandel. “Het ontbreken van een gedegen ondernemingsplan is een belangrijke oorzaak voor een voortijdige bedrijfsbeëindiging. “

Startersdag in West-Brabant
Waar: De Nobelaer, Etten-Leur
Wanneer10.00 tot 16.00 uur.
Finaleronde Startersprijs14.00 - 14.45 uur.
Toegang: gratis

Sites van de genomineerden:
Nijs Nieuws / www.bredavandaag.nl
Thysia Information Management / www.thysia.eu/nl/
AM Coatings / www.amcoatings.nl