VVV's promoten Brabant op fietsbeurs

Nieuws

BREDA – Voor het eerst zal op de Fiets- en Wandelbeurs in Amsterdam de VVV West- en Midden-Brabant deze regio promoten. De gezamenlijke VVV's laten bij hun stand alles zien over de sportieve en toeristische mogelijkheden van Midden- en West-Brabant.

De Fiets- en Wandelbeurs vindt op 28 februari en 1 maart plaats. Het is de grootste sportieve beurs van de Benelux.

Op de beurs in Amsterdam is in de stand voornamelijk informatie te vinden over alle fiets, wandel- en andere sportieve activiteiten en arrangementen in het gebied. “In Midden- en West-Brabant vind je veel verschillende dingen. Zo heb je leuke steden, maar je kunt ook fietsen door bossen, heiden en je hebt bijvoorbeeld de Biesbosch.”, vertelt Mariëlle Houben van de VVV Breda.

De eerste beurs waar West- en Midden-Brabant gepromoot werd, was de Seniorenbeurs in Veldhoven in januari 2009. Of daar werkelijke successen behaald werden, kan niet gezegd worden. “Het is niet te peilen, mensen nemen brochures mee en komen naar Breda maar dat kan binnen een week zijn, of binnen een jaar”, vertelt Houben.

De VVV-kantoren in Midden- en West-Brabant hebben sinds enkele jaren de handen ineengeslagen. Een van de gezamenlijke activiteiten is deelname aan deze beurs.