Sunweb nog drie jaar op shirt NAC

NAC

BREDA - Touroperator Sunweb Vakanties blijft ook de komende drie seizoenen hoofdsponsor blijven van NAC. Algemeen directeur Theo Mommers en Sunweb directeur Joost Romeijn tekenden maandag het nieuwe contract dat Sunweb aan de Bredase eredivisionist bindt.

Nieuw in de verbintenis is de premie die NAC krijgt op boekingen die via de noemer NAC worden gerealiseerd. Die inkomsten komen bovenop het vaste bedrag dat Sunweb betaalt. Over de hoogte van het sponsorbedrag doet NAC geen mededelingen.

Sunweb is sinds 2005/2006 hoofdsponsor. Directeur Joost Romeijn is tevreden over de samenwerking. "De uitstraling van NAC en haar trouwe supporters past erg goed bij ons. Sunweb blijft zeker tot 2012 aan de club verbonden, het jaar waarin NAC haar honderdjarig bestaan viert."
Ook algemeen directeur van NAC Theo Mommers is zeer ingenomen met het contract met Sunweb. “Met Sunweb hebben we nu het langste contract dat NAC ooit met een hoofdsponsor heeft afgesloten. Dat tekent de nauwe band tussen Sunweb en NAC.”

Voor NAC betekent de verlenging een stevige steun in de rug in een belangrijke tijd voor de club. NAC wil samen met de gemeente Breda het Rat Verlegh Stadion flinke moderniseren en uitbreiden. In de komende jaren wordt met projectontwikkelaar HEJA gewerkt aan de realisering van het Stadionkwartier. “Het contract met hoofdsponsor Sunweb draagt bij aan de stevig fundament voor de exploitatie van de club in de komende jaren.”