'Ik denk dat ik het goed gedaan heb'

Nieuws

2008 zit er (bijna) op. Hoe heeft de Bredanaar zijn jaar beleefd? Wat is hem bijgebleven? Waar heeft hij spijt van? BredaVandaag.nl vraagt het bekende en onbekende Bredanaars. Vandaag deel 6 van een serie, Geertje Muller.

>> Eerdere afleveringen

Naam: Geertje Muller
Leeftijd: 32
In het dagelijks leven: Ik ben moeder van drie kinderen en ik heb een eigen kledingwinkel Isona.

Woont in welke wijk: Haagse Beemden

Mooiste persoonlijke herinnering aan 2008:
"Ik ben net terug uit New York. Ik wilde al naar deze stad sinds ik heel klein was. Vooral het Vrijheidsbeeld en de gebeurtenissen van elf september trekken mij."

(bredaas) nieuws dat me het meest geraakt heeft: '
"Er is nog zoveel armoede. In heel Nederland is het onderwerp voedselbank aan de orde. Dit raakt mij. Ook in Breda leven mensen in armoede. Daar moet verandering in worden gebracht."

Dit had ik anders aan moeten pakken:
"Ik denk dat ik het goed gedaan heb. Ik ben niet perfect, maar ik probeer gewoon alles op mijn manier goed te doen. En dat is volgens mij gelukt afgelopen jaar."

In 2009 ga ik:
"Ik ga dit jaar mijn eigen kindercollectie lanceren in mijn kledingwinkel. Ook wil ik meer aandacht aan mijn eigen kinderen besteden. Dit doe ik natuurlijk al, maar zeker nu met mijn nieuwe winkel moet ik vaste dagen plannen. Ik zorg dat ik elke woensdagmiddag en zaterdag vrij ben voor de kinderen."

Als ik een dag burgemeester van Breda was, dan zou ik…
"Ik zou een groot feest met hapjes en drankjes organiseren. Alle straten autovrij en dan allemaal gezellig bij elkaar zijn."