Man in gezicht geschopt

Nieuws

BREDA -Een 25-jarige Bredanaar is zaterdagnacht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een man in zijn gezicht te hebben geschopt. De Bredanaar wordt verdacht van poging tot doodslag danwel zware mishandeling.

Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn en moest met een bloedende hoofdwond naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het incident gebeurde rond half vier 's nachts in de Reigerstraat. Portiers van een horecagelegenheid meldden dat er een mishandeling had plaatsgevonden en dat er een man bewegingsloos op straat zou liggen. Op aanwijzen van omstanders hield de politie de 25-jarige man aan. Op camerabeelden was te zien hoe het slachtoffer nadat er een strubbeling ontstond, op de grond viel en een trap in het gezicht kreeg. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Tijdens de uitgaansnacht werden nog acht andere personen aangehouden, waarvan één voor bedreiging van een portier op de Grote Markt, drie voor het gebruik van harddrugs, twee voor verstoring van de openbare orde, één voor baldadigheid en één voor mishandeling.

Er zijn zes bekeuringen uitgedeeld, waarvan twee voor wildplassen, twee voor verkeerd parkeren en twee voor het niet bij zich dragen van een geldige legitimatie.