Tiësto in Mezz voor 3FM Serious Request

Nieuws

BREDA/HILVERSUM - DJ Giel Beelen heeft in zijn programma op 3FM de Bredase DJ Tiësto verleid tot een bijzonder optreden. Donderdag 4 december zal Tiësto voor het eerst in de Bredase poptempel Mezz staan. De opbrengst gaat naar Serious Request.

Beelen en Tiësto haken daarmee in op de komst van het Glazen Huis naar Breda, van 19 tot en met 24 december op de Grote Markt. Voorafgaand aan het optreden van Tiësto zal Giel zelf plaatsnemen achter de DJ set.

Tiësto zal zijn setlijst van die avond laten bepalen door de luisteraars van 3FM. Via 3fm.nl draagt Tiësto 40 platen aan, waarop luisteraars via sms kunnen stemmen. De opbrengsten van deze sms´jes gaan naar het doel van 3FM Serious Request: de noodopvang van vluchtelingen wereldwijd.
De meest aangevraagde platen komen op 4 december voorbij in Mezz. Onder de inzenders van de sms´jes worden kaarten voor deze avond verloot.
Voor dit unieke concert komt slechts een beperkt aantal kaarten in de verkoop. Ook deze opbrengst komt ten goede aan de actie van 3FM en het Rode Kruis.

Meer info:
seriousrequest.3fm.nl
www.3fm.nl