Push mannen zien kansen play-offs verkleinen

Hockey

DEN HAAG/BREDA – Het ‘zespuntenduel’ tussen Klein Zwitserland en de mannen van Push is in het voordeel van de thuisclub geëindigd. De 4-3-nederlaag zorgde ervoor dat de achterstand van Push op plaats twee opliep tot vijf punten.

Push kon vandaag in een rechtstreeks gevecht om de felbegeerde play-off plek goede zaken doen door van Klein Zwitserland te winnen. Bij winst zouden de Bredanaars namelijk over hun tegenstander heen gaan in het klassement.

Maar Klein Zwitserland bleek te sterk voor de Bredanaars. Bij rust leidde de thuisploeg met 2-0. Al vroeg in de tweede helft werd het 3-0 en leek de wedstrijd beslist. Christiaan Teeuwen maakte nog wel de 3-1 uit een strafcorner maar al snel was het weer 4-1.

Push kwam zowaar terug tot 4-2 door een treffer van Thijmen Bantje en later zelfs tot 4-3. Maar de treffer van Pepijn van Baal in de slotminuten kwam te laat om nog een goed resultaat te behalen.

Met nog drie duels te gaan, zijn de kansen op plaats twee nog niet verkeken. Klein Zwitserland heeft nog een aantal zware wedstrijden voor de boeg, evenals Push weliswaar.