Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Koniginnenacht in Breda rustig verlopen

Politie aanhoudingen

CENTRUM - De politie heeft tijdens koniginnenacht vijf aanhoudingen in het centrum verricht. Drie verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld met een proces-verbaal. Gedurende de nacht heeft de politie een aantal keer op moeten treden bij beginnende opstootjes.

Er werden aanhoudingen verricht voor verstoring van de openbare orde, voor het niet voldoen aan een bevel en een voor het vernielen van de ruit van een horecagelegenheid in de Visserstraat. Deze drie verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Om 01.30 uur werden een 21-jarige Bredanaar en een 18-jarige man uit Teteringen aangehouden voor mishandeling van een 23-jarige Bredanaar. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. Hij verklaarde in een horecagelegenheid in de Schoolstraat in het gezicht te zijn geslagen en bij de keel te zijn gegrepen, omdat hij tegen iemand aan liep. Hij hield hier een bloedneus aan over.

De verdachten werden in de Cingelstraat en het Valkenberg aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.