Afbeelding

Duel van het jaar is begonnen

NAC

BREDA - De spanning is voelbaar in heel Nederland. Elke voetballiefhebber volgt vanmiddag in het stadion, voor de buis of in de kroeg het duel van het jaar. In Breda zit het stadion afgeladen vol. Over anderhalf uur weet iedereen wie kampioen van Nederland is en of NAC verder speelt in de play-offs.

De supporters van Twente kwamen al vroeg in de middag aan in Breda. 750 fans uit Enschede zitten zondag in het Rat Verlegh Stadion. Zaterdag werd de ploeg uit Enschede al massaal uitgezwaaid. Maar het gaat vanmiddag ook om NAC. Haalt de Bredase ploeg de play-offs, is de belangrijkste vraag voor de NAC-supporters.

Gisteren werden in de binnenstad van Breda Twente-fans verwacht. Een aantal uitbaters besloot om die reden niet of pas later op de avond open te gaan. Ook werden de terrassen op de Havermarkt verwijderd. Gelukkig bleef het rustig in het centrum. Ook vandaag zijn er tot nu nog geen problemen geweest. De politie is wel alom aanwezig. Zowel in de stad als in en rond het stadion zijn de nodige maatregelen getroffen.