Afbeelding
Tom van der Put

Drie mannen in gestolen auto aangehouden

Politie

TUINZIGT - De politie heeft maandagmiddag drie mannen aangehouden die worden verdacht van autodiefstal. De drie reden in een gestolen auto over de busbaan in de Lunetstraat en haalde hierbij een politieauto aan de rechterkant in. De agenten hielden het voertuig staande. Bij controle bleek het om een gestolen auto te gaan.

Het gaat om een 24-jarige man uit Dongen, een 32-jarige man uit Breda en een 32-jarige man met onbekende woonplaats. Ze werden alle drie aangehouden. De auto was begin april gestolen in Geertruidenberg. Het voertuig is in beslag genomen voor onderzoek.

De 32-jarige bestuurder met onbekende woonplaats was in het bezit van een hoeveelheid GHB en vertoonde uiterlijke kenmerken van drugsgebruik. De GHB is in beslag genomen voor onderzoek en de man wordt ook rijden onder invloed ten laste gelegd.

De verdachten uit Breda en Dongen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De 32-jarige man is in verzekering gesteld. Hij verklaarde de auto onafgesloten te hebben gevonden. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.