Afbeelding
Erik Eggens

Terras Binnen verkozen tot beste van Noord-Brabant

Zakelijk

CENTRUM – Het terras van wijnbar/restaurant Binnen aan de Haven is verkozen tot het beste van Noord-Brabant door restaurantsite en magazine Specialbite. Bezoekers van de site, maar ook mysteryguests en de redactie zelf kozen voor Binnen.

Het terras in de visafslag aan de Haven vonden de bezoekers het beste door de gehele entourage. “Dat gasten bij ons zowel in de zon als overdekt kunnen zitten, werd erg gewaardeerd”, zegt Steven Flore van Binnen. “Ook de productkennis van ons personeel werd positief beoordeeld.”

Flore is blij met de positieve vermelding in het blad. Of er nu extra bezoekers op het terras afkomen, weet Flore niet. “Maar als mensen toch al naar Breda komen en ze hebben het blad gelezen, dan komen ze zeker even naar ons terras toe.”

In totaal werden 17 terrassen verkozen tot beste van de provincie of van de vijf grote steden Amster, Rotter, Den Haag, Utrecht en Maastricht. Van de grote steden had Wilhelmina-Dok in Amsterdam het beste terras.

Voor de overige provincies zijn de volgende terrassen als beste uit de bus gekomen. Noord-Holland: Aan de Poel in Amstelveen; Utrecht: Buitenplaats Slangevegt in Breukelen; Zuid-Holland: Woods in Leiden; Zeeland: Pure C in Cadzand; Noord-Brabant: Binnen in Breda; Limburg: Silvester's in Sittard; Gelderland: Wolfersveen in Zelhelm; Flevoland: De Kemphaan in Almere; Overijssel: De Swarte Ruijter in Holten; Drenthe: De Jufferen Lunsingh in Westervelde; Groningen: Schathoes Verhildersum in Leens; Friesland: Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.