Afbeelding
Politieteam Weerijs

Man in hand gestoken na ruzie om sigaret

Politie

CENTRUM - Een 21-jarige man is dinsdag in zijn hand gestoken na ruzie om een sigaret. De dader vroeg om een sigaret maar kreeg deze niet.

De spoorwegpolitie meldde dinsdag rond 16.00 uur dat zich bij hen een man met een steekwond had gemeld. Bij aankomst van de politie bleek dat het slachtoffer met twee vrienden in het park Valkenberg was aangesproken door een onbekende man. Hij vroeg om een sigaret, maar kreeg deze niet.

Hierna ontstond er een woordenwisseling en een strubbeling. Hierbij pakte de onbekende een klein mes en stak de 21-jarige gedupeerde uit Breda in zijn hand. De wond moest worden gehecht en de man is naar het ziekenhuis overgebracht.

Aan de hand van het signalement hield de politie een 20-jarige man uit Oost-Souburg aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek dat het niet de juiste persoon was en de man is na voorgeleiding in vrijheid gesteld.

De gedupeerde wilde geen aangifte doen en de vrienden van de man wilden geen verklaring afleggen. De vrienden van de eerder aangehouden man verklaarden dat zij de ruziënde mannen uit elkaar wilden halen.