De Zomer Boulevard opende met Zuco 103. foto Guido van der Kroef
De Zomer Boulevard opende met Zuco 103. foto Guido van der Kroef

Zomerboulevard 2010 gaat niet door

Zakelijk

CENTRUM - De zomerboulevard gaat dit jaar niet door. Gebrek aan geld en organisatorische redenen zijn de oorzaak van het annuleren. Dat maakt de organisatie van het evenement donderdag bekend.

Volgens woordvoerster Michelle van den Brink van de Zomerboulevard zijn er niet voldoende financiële middelen om het drijvende podium te bekostigen. “En zonder podium is er geen Zomerboulevard.” Volgend jaar komt er wel een Zomerboulevard, meent de woordvoerster.

De organisatie wil wel een alternatief opzetten. Dat moeten de Havenspelen worden die op 27 juni plaatsvinden. Onderdeel van de spelen is waarschijnlijk een botenrace. “Dat zou kunnen. Binnenkort laten we weten wat de Havenspelen precies inhouden”, aldus Van den Brink.

De website van het NHTV Expertise Centre Event Management, die de spelen organiseert, meldt dat het gaat om een zeskamp. 'Tijdens deze spelen kunnen teams gevormd uit klasgenootjes, buren, collega’s, studentenvereniging of familie tegen elkaar strijden. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen met een team van 6 personen.'