Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Zeven arrestaties na vechtpartij op bedrijventerrein

Politie

BREDA/BERGEN OP ZOOM - De politie heeft woensdag zeven verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een vechtpartij. De vechtpartij houdt mogelijk verband met een actie waarbij iemand van zijn vrijheid beroofd werd.. De politie onderzoekt de zaak verder.

Woensdag kreeg de politie tegen 22.00 uur melding van een vechtpartij in de Heilaarstraat. Agenten waren er binnen enkele minuten en troffen een groep mannen aan, die met elkaar in gevecht waren. Wat er aan de hand was werd niet direct duidelijk en de politie hield de zeven aanwezigen aan. De mannen, in de leeftijd van 21 tot 36 jaar uit Bergen op Zoom, Roosendaal, Dordrecht, Oudenbosch en met onbekende woon- of verblijfplaats zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie nam drie auto's in beslag voor onderzoek.

Uit de verklaringen van de verdachten tegenover de politie bleek dat de vechtpartij mogelijk te maken had met een vrijheidsbeneming eerder die dag in Bergen op Zoom. De broer van de gedupeerde had zich aan het einde van de dag op het politiebureau gemeld met de mededeling dat zijn broer vermoedelijk gegijzeld was in verband met een financieel conflict. Kort na de aanhoudingen kreeg de politie het bericht dat de 30-jarige gedupeerde uit Bergen op Zoom vrij zou zijn gelaten in Breda. De man is opgehaald en van hem zal de politie een verklaring opnemen.