Afbeelding

Studenten Florijn verzorgen administratie BCV

Algemeen

BREDA – Studenten van het Florijn College gaan de administratie verzorgen van de stichting Bredase Carnaval Viering (BCV). Rob Noorland van de BCV en Ad Willart van het Florijn College tekenden vorige week een samenwerkingscontract.

Studenten van Fast (Florijn Administratief Studentenbedrijf) sleepten eerder al hocjeyvereniging Push binnen als klant. Er is vooraf uitvoerig doorgesproken welke werkzaamheden door Fast kunnen worden gedaan en op welke manier de BCV ontlast kan worden. Fast werkt nu ook met het boekhoudprogramma "Exact online", waardoor de BCV meteen kan meekijken.

De eindcontrole op alle opdrachten gebeurt door twee vakdocenten en een stuurgroep met mensen uit het bedrijfs- en verenigingsleven.

Fast (Florijn Administratief Studentenbedrijf) is in 2006 door het Florijn College opgericht. Het is een leerbedrijf binnen de muren van het Florijn College waar studenten Bedrijfsadministratie in de praktijk leren. Opdrachtgevers, inmiddels zo’n 40, zijn verenigingen, waaronder sportclubs en non-profit organisaties.