NAC klopte vrijdag 26 maart ADO Den Haag met 3-0. foto Peter Visser
NAC klopte vrijdag 26 maart ADO Den Haag met 3-0. foto Peter Visser

NAC verwacht komend seizoen ook uitverkocht huis

NAC

BREDA - Komend seizoen is het bij NAC vrijwel elke thuiswedstrijd uitverkocht huis. Dat meldt de Bredase eredivisieclub. Volgens de Bredanaars ligt de voorverkoop van seizoenskaarten op het zelfde niveau als vorig jaar rond deze tijd.

Volgens NAC zijn diverse tribunes al volledig uitverkocht. Voor de staanvakken EE en GG is geen kaart meer te krijgen. Ook het zitgedeelte van Vak G is nagenoeg vol, en op de eretribune zijn alleen nog enkele plaatsen verkrijgbaar.

Zo links en rechts zijn nog wel een paar plaatsjes over, stelt NAC. Zo zijn er voor F1 (Family vak), E (B-Side zit), B1 en B9 (Hoofdtribune) nog seizoenskaarten beschikbaar.

Voor mensen die een los kaartje willen kopen is in het nieuwe voetbaljaar ook weer kans. NAC gooit het grootste deel van de nieuwe stoelen op de B-Side, Vak G en Vak I (in totaal zo'n 1250) in de tweewekelijkse losse verkoop. "Dit houdt in dat het voor het eerst sinds jaren weer mogelijk is vrienden, kennissen, familie, etc. mee te nemen naar wedstrijden van NAC."

Tot aanvang van de competitie blijft het mogelijk seizoenskaarten te bestellen.

NAC opent het seizoen 2010/2011 op zondag 8 augustus tegen AZ, dat op bezoek komt. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.