Vertegenwoordigers uit de hele regio West-Brabant en Zeeland vertrokken voor wederom een zakenreis naar China foto Perry Roovers
Vertegenwoordigers uit de hele regio West-Brabant en Zeeland vertrokken voor wederom een zakenreis naar China foto Perry Roovers

Handelsmissie op weg naar China

PRINCENHAGE – De handelsmissie die richting de provincie Yangzhou in China vertrekt is inmiddels onderweg. De groep ondernemers, politici en vertegenwoordigers uit het onderwijs verzamelde zich woensdagmiddag bij het Van der Valk hotel aan de Princenhagelaan.


Vertegenwoordigers uit de hele regio West-Brabant en Zeeland gaan op pad. De delegatie bestaat uit 20 personen van onder andere de beide provincies en de steden Terneuzen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en de Kamer van Koophandel.

Het zakenleven reist af met een groep van 30 personen. Burgemeester Peter van der Velden gaat voor de derde maal mee op handelsmissie naar China. Ook oud-burgemeester van Breda Chris Rutten pakte zijn koffers.

Waar tijdens de andere reizen het openen van deuren bij de Chinese instanties en bedrijven het grootste doel was, is het nu vooral een kwestie van het uitbouwen van de relaties in China. Commissaris van de Koningin in Zeeland Karla Peijs is voorzitter van de reis die loopt van 22 september tot vrijdag 1 oktober.

.