NAC verslaat Willem II met 2-1. foto Peter Visser

NAC wint op de valreep van Willem II

STEENAKKER – NAC won zondag op de valreep van Willem II dat hierdoor het record van de veertiende nederlaag op rij in de Eredivisie evenaart. Jonas Kolkka trapte uit de rebound in de 81ste minuut de winnende treffer binnen: 2-1.

Willem II scoorde wel voor de eerste maal in een uitwedstrijd dit seizoen. De Tilburgers kwamen al vrij vlot op een 0-1 voorsprong. Andreas Landgren maakte het doelpunt in de 7de minuut uit een lange afstandsschot.

Daarna domineerden de Bredanaars de wedstrijd. Toch duurde het nog tot de 65ste minuut voordat NAC de gelijkmaker binnentikte. Kees Luijkcx scoorde uit een vrije trap.

Het was wederom Luikcx die aan de basis stond van de winnende treffer. Zijn tweede vrije trap raakte helaas voor hem de lat, maar een attente Kolkka tikte uiteindelijk de 2-1 binnen.