Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Man mishandeld na langslepend juridisch conflict

Politie

HEILAAR - De politie kreeg maandag aan het begin van de avond melding van mishandeling in de Heilaarstraat. Bij aankomst op de parkeerplaats bleek dat een 51- jarige man uit Wernhout op de parkeerplaats door drie mannen te zijn bedreigd met een mes.

Ook zou hij hierbij klappen in het gezicht hebben gekregen en vervolgens zouden zijn sleutelbos en mobiele telefoons zijn afgenomen. De man hield hieraan lichte verwondingen in het gezicht over. Van hem is aangifte opgenomen.

Hij verklaarde dat hij een van de mannen kent en de aanleiding voor het voorval vermoedelijk moet worden gezocht in een langslepend juridisch conflict. De man wilde net in zijn auto stappen toen hij werd aangesproken door de drie mannen. De auto werd in beslag genomen voor onderzoek. Ook werden getuigenverklaringen opgenomen door de agenten.

Korte tijd later meldde een verdachte, een 22-jarige inwoner van Breda en bekende van de aangever, zich op het politiebureau. Hij verklaarde slachtoffer te zijn geworden van een strafbaar feit en is direct aangehouden en in verzekering gesteld.

Hij ontkende alle aantijgingen. De politie onderzoekt de zaak verder.