Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Man gooit met bierblik en trapt vrouw in buik

Politie mishandeling

HAAGPOORT - De politie heeft donderdagavond omstreeks 22.40 uur een 29-jarige Bredanaar gearresteerd die verdacht wordt van het mishandelen van een 19-jarige vrouw uit Breda.

De verdachte zou het slachtoffer op straat keihard in haar buik getrapt hebben. Het slachtoffer verklaarde dat ze met haar vriend in een auto over de van Vlietstraat reed. Ze hoorden dat er iets tegen hun auto gegooid werd. Er bleek vanuit een groepje van drie mannen en een vrouw een blikje bier tegen hun auto gegooid te zijn.

Ze stapten uit om verhaal te halen. Tijden het tumult dat vervolgens ontstond werd de vrouw door een van die mannen keihard tegen haar buik getrapt. Het slachtoffer vertelde dat ze duizelig werd en dat ze bloed op moest geven.

Ze werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, waar ze mogelijk nog terug moet komen voor een echo. Het slachtoffer kent het groepje waartoe 0ok de dader behoort. Er is een al langer slepende ruzie in de relationele sfeer, een van die mannen is namelijk de ex partner van haar zus.

Zij heeft recent aangifte gedaan tegen haar ex van vernieling en bedreiging. Nadat het slachtoffer haar verhaal gedaan had, besloten de agenten om de verdachte op zijn huisadres aan te houden.