Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Politie zoekt aanrander minderjarigen

Politie

HAAGSE BEEMDEN - De politie heeft vrijdag twee afzonderlijke meldingen ontvangen waarbij sprake zou zijn dat een nog onbekende man rond 12:30 uur en 15:30 uur twee minderjarige jongens heeft lastig gevallen.

Dit vond plaats aan het Moerenpad, ter hoogte van Cannaertserf en Zomerweide in de Bredase wijk Haagse Beemden. De dader zou de jongens hebben vastgepakt, waarna zij zich in beide gevallen konden losrukken.

De politie is na de meldingen direct met al het beschikbaar personeel de wijk ingegaan en heeft langdurig naar de man gezocht. Helaas heeft dit nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. De politie neemt de meldingen hoog op.

Het politieteam Noord surveilleert opvallend en onopvallend in de wijk en vier rechercheurs zijn begonnen met een onderzoek.

Het signalement van de man luidt: grijs haar, blauwe blouse, zongebruinde huidskleur, blauwe blouse, legerbroek en zogenaamde omafiets. Van de beide jongens zal in verband met hun leeftijd in een speciale verhoorruimte een verklaring worden opgenomen