Afbeelding

Stekker uit ‘woonevent’ in Chassé Theater

Economie nieuwbouw

CENTRUM – Wegens gebrek aan belangstelling gaat het in oktober geplande woonevent in het Chassé Theater niet door. Het lifestylemagazine Regio Journaal, die de beurs in Breda opzette, meldt dat te veel bedrijven afhaakten.

Het zou de eerste editie worden van de nieuwbouwbeurs. Alleen drie grote partijen zagen het wel zitten, maar dat is veel te karig meent Han Middelkoop van Regio Journaal. “De enige die overbleven waren AM Wonen, Heja Projectontwikkeling en de BVR-Groep. Tot onze grote spijt is dat niet voldoende.”

Middelkoop zegt dat meerdere redenen zijn voor het afhaken van de deelnemers. “Er zijn wel 101 redenen. Te hoge kosten, te weinig personeel noem maar op. Dan moet je in de spiegel kijken en een conclusie trekken. Het is erg jammer dat na een half jaar werk blijkt dat de animo tegenvalt.“

Regio Journaal wilde aandacht besteden aan de ‘vele’ nieuwbouwprojecten in de omgeving. De teleurstelling is groot bij het tijdschrift. “Het heeft ons veel tijd en geld gekost. We hebben onze nek uitgestoken”, aldus Middelkoop.