Leonardo. foto Peter Visser

NAC bekert verder na winst op VVV

STEENAKKER – NAC gaat door naar de vierde ronde in het toernooi om de KNVB-Beker. De Bredanaars wonnen donderdagavond in het Rat Verlegh Stadion met 3-1 van VVV.

NAC ging goed van start en kreeg in de eerste 15 minuten twee behoorlijke kansen, waarvan de laatste door Leonardo werd benut. VVV kwam sterk terug en na een ruim een half uur scoorde Toth de gelijkmaker voor de club uit Venlo.

Net voor rust kreeg VVV-speler Leemans een rode kaart waardoor Venlonaren de hele tweede helft met tien verder moesten.

Halverwege in het tweede bedrijf zorgde Amoah voor de nodige rust. De NAC-spits scoorde op een fraaie manier uit een vrije trap de 2-1.

Aan het eind van de wedstrijd pakte Boussaboun zijn goaltje mee. Met een eindstand van 3-1 verzekerde NAC zich van een vervolg in het bekertoernooi.