Laatste oefenwedstrijd op het terrein van v.v. Baronie foto Peter Visser
Laatste oefenwedstrijd op het terrein van v.v. Baronie foto Peter Visser

Baronie probeert NAC-fans te lokken met korting

NAC

BLAUWE KEI - NAC-supporters krijgen op vertoon van hun clubcard korting op een seizoenkaart van Baronie ontvangen. Met de kortingsactie hoopt Topklasser Baronie de publieke belangstelling tijdens haar thuiswedstrijden te vergroten.

Een seizoenkaart voor de zittribune van v.v. Baronie kost normaal 60 euro en de kosten voor de staantribune bedragen 40 euro. Dankzij deze kortingsactie is het nu mogelijk een seizoenkaart aan te schaffen voor slechts 40 euro voor de zittribune en 25 euro voor de staantribune. Dat betekent dat voor iets meer dan 2 euro per wedstrijd de thuiswedstrijden van v.v. Baronie in de Topklasse gevolgd kunnen worden. De verkoop van deze seizoenkaarten gaat op vertoon van de NAC-clubcard van start tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd van v.v. Baronie tegen Achilles ’29 op zondag 3 oktober a.s. om 14.30 uur.

Baronie-voorzitter Dick Schreuder stelt dat Baronie meer publiek verdient dan er nu komt. "Wij merken nu al dat steeds meer NAC-supporters de weg naar de Blauwe Kei weten te vinden, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn. Het brengt naast meer publiek tijdens de wedstrijden ook de nodige gezelligheid met zich mee, ook tijdens de derde helft. Andersom is het overigens al zo dat vele Baronie-leden al jarenlang ook trouwe NAC-supporters zijn.”

De samenwerking, die volgens hoofd communicatie van NAC Breda, Willem Reijn, gesteund wordt door de NAC-supporters, is een bevestiging van de goede samenwerking en contacten die de twee bekendste voetbalclubs in Breda al enige tijd met elkaar hebben. “Als NAC Breda hopen wij dat het Baronie goed vergaat en andersom is dat ook zo het geval. Wij bijten elkaar niet. In tegendeel, wij kunnen elkaar alleen maar versterken, dat is in het belang van beide clubs en van de stad Breda”, aldus Willem Reijn.