NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

Geert Brusselers terug op oude nest

NAC

STEENAKKER – Oud-voetballer Geert Brusselers is terug bij NAC. De voormalig middenvelder wordt de assistent van Jong NAC onder Arno van Zwam de nieuwe hoofdcoach van het beloftenelftal.

"Hartstikke leuk natuurlijk om op deze manier terug te keren bij mijn oude liefde. Ik ben altijd nadrukkelijk bij NAC betrokken gebleven en ben al die jaren nog zeer regelmatig bij wedstrijden geweest”, zegt Brusselers op de website van de voetbalclub.

Van Zwam en Brusselers zijn aangesteld om Gert Aandewiel en John Karelse volledig vrij te kunnen maken voor hun werk met het eerste elftal. Van Zwam kent de spelers van Jong NAC goed. Als assistent- en keeperstrainer van het eerste elftal werkte hij al veelvuldig met de talenten van het tweede.

Geert Brusselers kent het leeuwendeel van de spelers ook, want hij loopt al sinds begin vorig seizoen stage bij NAC Opleidingen.

"Dit leek ons het beste", aldus Jeffrey van As op de website. "Nu kunnen Gert en John zich volledig met het eerste bezighouden. Het werd wel erg veel allemaal voor ze. Met Arno van Zwam heeft Jong NAC nu een trainer die de selectie al goed kent. Geert Brusselers kent de jongens ook. Hij heeft in juli even met ze gewerkt.”