NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

Nederlaag NAC tegen Heracles

Voetbal

BREDA/ALMELO – NAC heeft in Almelo weinig klaar gespeeld tegen Heracles. De Bredanaars gingen met 4-1 kopje onder. De enige Bredase treffer kwam van Kees Luijckx.

Binnen tien minuten zetten Samuel Armenteros en Mark-Jan Flederrus de Bredase voetbalclub al op een achterstand van twee goals. Niet veel later kreeg Willy Overtoom een penalty toegewezen van scheidsrechter nadat Armenteros op de grond belandde door een lichte aanraking van Gábor Horváth.

Daarmee werd de derde goal voor Heracles al ruim voor het einde van de eerste helft gescoord. Uiteindelijk werd het vierde doelpunt tien minuten voor tijd gemaakt door Glynor Plet. Vlak hierna wist Luijckx zijn club toch nog van de totale vernedering te redden. Een benutte vrije trap deed in elk geval de hatelijke nul van het scorebord verdwijnen.

NAC staat nu op de elfde plaats, een plaats hoger dan Heracles.