Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Zwaar gewonde bij frontale botsing

Politie

PRINSENBEEK - Een bestelbus knalde zaterdagavond aan de Vianendreef frontaal op een tegemoetkomende personenauto. De dader was volgens de politie zwaar onder invloed van verdovende middelen, maar kwam zelf met de schrik vrij. De bestuurder van de auto werd zwaar gewond afgevoerd.

De bestelbus werd bestuurd door een 41-jarige man uit Breda. Hij raakt niet gewond. Hij moest wel naar het ziekenhuis overbracht worden omdat hij zwaar onder invloed van verdovende middelen was. In het ziekenhuis is een bloedproef van hem afgenomen en werd zijn rijbewijs meteen ingevorderd.

Zijn bijrijder, een 33-jarige man uit Breda kwam met schrik vrij en werd in het politiebureau verhoord over de toedracht van het ongeval.

De personenauto werd bestuurd door een 75-jarige vrouw uit Breda. Zij raakte ernstig gewond en zat bekneld in haar auto. Een gewaarschuwde traumahelikopter kon door de slechte weersomstandigheden niet ter plaatse gekomen.

In plaats daarvan kwam een mobiel medisch traumateam naar de plaats van het ongeval om te helpen bij de bevrijding en stabilisatie van het slachtoffer.