NAC is zeer efficiƫnt tegen PSV: 4-2, vrijdag 26 november. foto Peter Visser
NAC is zeer efficiƫnt tegen PSV: 4-2, vrijdag 26 november. foto Peter Visser

Amoah over NAC-PSV: 'Hele leuke wedstrijd'

NAC

STEENAKKER - NAC presteerde het ongelooflijke, vrijdagavond in Breda tegen PSV. 4-2. Daarmee bood NAC weer een mooi Avondje NAC. Hoofdrolspeler? Amoah met twee goals.

Mathew Amoah scoorde twee keer voor NAC. Daarmee had de Ghanese spits een belangrijke aandeel in de overwinning van NAC op PSV. De spits genoot zichtbaar van de prestatie, terwijl het NAC-publiek zijn naam scandeerde. "Het was een hele leuke wedstrijd. Als we kijken PSV, dat had meer balbezit, maar wij geven niks weg. Wij maken de wedstrijd gewoon af, dit was een fijne avond voor ons."

Volgens de spits was het niet alleen zijn wedstrijd. "Het is een wedstrijd niet alleen voor mij, maar voor de hele ploeg. Wij wilden deze wedstrijd winnen na ADO. Prestatie voor de hele ploeg. We zijn goed blijven verdedigen. 4-2 is gewoon fantastisch voor ons."

Boussaboun haalde het verschil tussen uit en thuis aan. "Zou niet weten hoe dat komt. verschil tussen vorige week en vanavond. Dat is haast niet te geloven. We komen twee keer goed terug. Hielden tweede helft de bal langer vast, waardoor we goed konden counteren. De eerste helft werden we inderdaad helemaal weggespeeld", aldus de spits tegen Eredivisie Live.