Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Mislukte overval Troelstrastraat (update)

Politie

HEUVEL - De politie heeft inmiddels een beter beeld van de man die zondagavond een mislukte overval pleegde op een woning in de Troelstrastraat in Breda. Het gaat om een ongeveer 25-jarige man met een normaal postuur, blanke huidskleur en een stoppelbaard.

De man probeerde rond 20.15 uur zondagavond met een mes een huis binnen te dringen. Een 47-jarige Bredase vrouw opende haar voordeur toen er rond die tijd werd aangebeld. Zij zag een onbekende man met een mes staan die de deur verder open duwde. De vrouw zag kans de overvaller weg te krijgen en de voordeur weer te sluiten. Daarbij liep ze een snijwondje aan haar hand op. De man liep vervolgens weg in de richting van de Talmastraat.

Het slachtoffer belde met de politie die direct na de melding een SMS-Alert verspreidde met het signalement van de man. De overvaller droeg een donkerkleurige bivakmuts, maar vanaf zijn bovenlip was zijn gezicht onbedekt. Hij had een shagje in zijn mond en droeg een donkerkleurig gewatteerd jack. De politie vraag getuigen zich te melden op 0900-8844