http://www.bredavandaag.nl/nieuws/cultuur/2010-12-02/tvoh-talent-pearl-verstuurt-eerste-digitale-kerstkaartfoto gemeente Breda
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/cultuur/2010-12-02/tvoh-talent-pearl-verstuurt-eerste-digitale-kerstkaartfoto gemeente Breda

TVOH-talent Pearl verstuurt eerste digitale kerstkaart

Cultuur

CENTRUM - Pearl Jozefzoon, een van de sterren uit de musical ‘Legally Blonde’ en talent in The Voice of Holland, kreeg woensdag op het Stadskantoor de primeur. Zij stuurde de eerste, digitale kerstgroet.

Legally Blonde, met hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij, staat nog tot en met 4 december in het Bredase Chassé Theater. Het Stadskantoor heeft dus tijdelijk BN-ers als buren.

Reden voor Cees Meeuwis, wethouder van Economische Zaken, om Pearl Jozefzoon te ontvangen en haar uit te nodigen de tweede editie van een speciale Bredase kerstkaart als eerste te versturen.

Pearl Jozefzoon verstuurde de eerste digitale kaart aan een van haar fans. Met haar spontane reactie op het Bredase gelegenheidsverzoekje, heeft deze Voice-kandidaat zich verzekerd van een aantal nieuwe Bredase fans. Ook Breda heeft er een ‘ambassadeur’ bij.

Als tegenprestatie ontving Pearl een Bredase 'shopper' (collectors item) met als inhoud een Bredaas pakketje thee en lekkernijen en het Bredase Knakenboekje.

De Gemeente roept alle Bredase ‘ambassadeurs’ op familie, vrienden en fans vanaf www.bredabestebinnenstad.nl een hartverwarmende kerst ten wensen.