Bredaas bedrijf CM weer hoog geëindigd in Fast50

Zakelijk

BREDA - Mobiel technologiebedrijf Club Message (CM) uit Breda heeft de derde plaats behaald in de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

Daarnaast heeft CM de Sustainable Grower Award in ontvangst genomen, de prijs voor het bedrijf die hun groei langere tijd weet vast te houden.

De uitreiking vond 7 oktober plaats in het Evoluon in Eindhoven. Jeroen van Glabbeek, CEO van CM, was verrast met het behalen van maar liefst twee prijzen. ‘Ik heb altijd gedroomd van deze prijs. Het betekent dat je vijf jaar achtereen laat zien dat je binnen deze economie kunt groeien. Dat we daarbij ook nog de derde plaats bereikt hebben, maakt het extra bijzonder.’

CM is een bedrijf dat sms-verkeer afhandelt voor nationale tv-stations, banken en overheid.

De eerste prijs was voor Service2Media, dat mobiele applicaties levert. Layar, platform voor ‘Augmented Reality’ ging met de prijs voor de snelst groeiende bedrijven onder de vijf jaar naar huis.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar .