http://www.bredavandaag.nl/nieuws/zakelijk/2010-12-07/hertoghs-advocaten-verruilt-ginneken-voor-stationsbuurtfoto Erik Eggens
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/zakelijk/2010-12-07/hertoghs-advocaten-verruilt-ginneken-voor-stationsbuurtfoto Erik Eggens

Hertoghs advocaten verhuist naar Stationsbuurt

Zakelijk

CENTRUM/GINNEKEN – Hertoghs advocaten verruilt haar twee panden in het Ginneken voor één statig pand aan de Willemstraat bij het NS-station. De advocaten verhuizen tussen kerst en Oud en Nieuw naar hun nieuw onderkomen.

Sinds de oprichting in 1990 door Hans Hertoghs zit het bedrijf al aan de Parkstraat 8-10. “De huidige huisvesting is nu te klein geworden”, constateert algemeen directeur Peter van der Westerlaken van Hertoghs, dat zich heeft gespecialiseerd in belastingen.

“We hebben lang gezocht naar een pand dat bij ons past. Wat dat betreft waren best verwend in het Ginneken. Dat heeft een uitstekend woon/werk-klimaat”, zo stelt hij. In het nieuwe pand denkt Hertoghs de juiste omvang en uistraling te hebben gevonden voor de 25 man personeel die het in dienst heeft.

Daarbij heeft Hertoghs uiteraard ook gekeken naar de toekomst van de Stationsbuurt. “De allure die het Ginneken heeft, heeft de Stationsbuurt nog niet”, legt Van der Westerlaken uit. “Nóg niet, want er gaat de komende jaren heel wat gebeuren in de buurt. Straks zitten we vlakbij de nieuwe rechtbank en het belastingkantoor.”

Hertoghs wil op 1 januari 2011 openen aan de Willemstraat 1-3.