foto Perry Roovers
foto Perry Roovers

Nemanja Gudelj vier jaar langer bij NAC

NAC

STEENAKKER - NAC-verdediger Nemanja Gudelj tekent dinsdagmiddag om 14.30 uur voor vier jaar bij. Daarmee verbindt 'Neno' zich tot 2015 aan de Bredase voetbalclub.

De van oorsprong Servische Gudelj speelde al enkele jaren bij het jeugdelftal in Breda. "Een goede zaak voor NAC", aldus technisch directeur ad interim Jeffrey van As. "Een speler uit de eigen jeugd die het tot het eerste elftal heeft geschopt en die we nu voor langere tijd hebben kunnen vastleggen. Nemanja kan op verschillende posities uit de voeten, heeft al aangetoond dat hij het niveau aan kan en zal zich nu moeten gaan toeleggen op het veroveren van een basisplaats."

Gudeljs vader, Nebosja Gudelj, die de belangen behartigt de belangen van zijn zoon speelde van 1997 tot 2005 voor NAC. Nemanja Gudelj verklaart 'al lang blij te zijn met de kansen die hij bij NAC heeft gekregen'. "Voor mijn ontwikkeling is het nu het beste om bij NAC te blijven", meent Gudelj. "Hier weten ze precies wat ik kan en ik krijg de kans om mezelf te laten zien. Bovendien ben ik er nog niet, ik wil op zoek naar basisplaats."