NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

NAC zoekt nu ook actief bestuursleden

NAC

STEENAKKER – NAC is op zoek naar nieuwe bestuursleden. De club deed vrijdag in de nieuwsbrief een oproep dat iedereen welkom is zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie.

NAC wil dat iedereen de gelegenheid krijgt zijn of haar belangstelling voor een bestuursfunctie te tonen. ‘Wie graag zijn of haar kennis en kunde ter beschikking wil stellen aan NAC, kan zich melden’, meldt de Bredase voetbalvereniging in de nieuwsbrief.

Op dit moment zijn de ‘stakeholders’ binnen de club volop bezig met de kandidaatstelling van de nieuw te vormen Raad van Toezicht. Dit orgaan bepaalt straks wie er uiteindelijk in het nieuwe bestuur van NAC komt.

De Clubraad van NAC ging vorige maand in de zoektocht naar kandidaten voor de Raad van Toezicht op dezelfde wijze te werk. Vanaf nu kan dus ook iedere geïnteresseerde zich opgeven als kandidaat voor een positie in het bestuur. De club stelt wel een aantal voorwaarden en eisen. ‘Bestuursleden worden geacht allround te kunnen functioneren maar daarnaast specifieke kennis op bijvoorbeeld financieel of juridisch gebied te kunnen bijdragen. Verder geldt dat bestuurservaring bij een andere organisatie als een voorwaarde geldt’, zo meldt NAC in de nieuwsbrief.