NAC speelde thuis in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Vitesse 1-1 gelijk foto Peter Visser

Geen winst in laatste competitieduel voor winterstop

STEENAKKER – NAC heeft de positieve reeks niet weten te verlengen. Zaterdagavond kwam een einde aan een serie van negen gewonnen thuiswedstrijden. De Bredanaars speelde met 1-1 gelijk tegen Vitesse.

NAC kreeg veel ruimte van de ploeg uit Arnhem, maar dat leidde niet tot echte kansen. Uiteindelijk was het Vitesse die het net wist te vinden. Na 30 minuten op de klok stond het 0-1 na een doelpunt van Jenner die na een mooie actie scoorde.

Pas na rust wist NAC wat terug te doen. Na kwartier vond Gudelj het net, nadat hij vrij was gespeeld door Boussaboun na fraaie een steekpas: 1-1. De wedstrijd kabbelde daarna in een sloom tempo voort. Een van de weinige momenten die voor nog wat opleving zorgde was een rode kaart voor Gilissen.