foto Telstar.
foto Telstar.

Veld Telstar nog onder witte deken

NAC

VELSEN-ZUID/BREDA - Een Avondje NAC in Velsen-Zuid. Dat is de bedoeling van Telstar voor het bekerduel dinsdag tegen NAC. Voor het zover is, moet er wel flink sneeuw geruimd worden. Het veld ligt onder een flinke witte deken, zo laat de club weten.

Of de wedstrijd door kan gaan, daar valt maandag nog weinig over te zeggen. Dat het een flinke klus gaat worden, dat lijkt wel zeker. "Telstar moet er alles aan doen het veld sneeuwvrij te maken", ze stelt de woordvoerder van de KNVB. En dat moet dan voor morgenochtend. "Want dat komt een scheidsrechter het veld keuren."

Na het schoonvegen van het veld, moet blijken hoe het erbij ligt. Want veldverwarming heeft de club uit de eerste divisie niet. Als het veld goed onder het pak sneeuw vandaan komt, fluit de scheidsrechter dinsdag om 18.45 uur af.

In Velsen kijken ze in elk geval uit naar het duel. De club liet speciale sjaaltjes maken voor de wedstrijd, met daarop de leus Avondje NAC in Velsen Zuid. Of, zoals de club het op de website stelt: 'Tot Thuis bij Telstarrrrrrrrrrrrrr'.