Afbeelding
Tom van der Put

Politie zoekt getuigen poging tot aanranding

Politie

BRABANTPARK – De politie is opzoek naar getuigen van de poging tot aanranding in de nacht van zaterdag op zondag in de Sint Ignatiusstraat. Een 23-jarige vrouw werd toen mishandeld door een onbekende man op de weg naar huis.

De vrouw deed dinsdagavond aangifte van het voorval. Haar fiets was kapot dus ze moest lopend naar huis vanaf het station met haar fiets in de hand. Op de St. Ignatiusstraat werd de vrouw van achteren vastgegrepen door een man. Hij bracht de vrouw ten val en sloeg haar meerdere malen. Ze stribbelde tegen en begon te schreeuwen. De man greep de vrouw bij de keel. Op een gegeven moment ging de man er vandoor en de vrouw rende naar huis.

Signalement:
De politie heeft een onderzoekt ingesteld . De dader, een gezette, blanke man van eind 20, droeg een jack met een beige basis en ruiten in rood en groen, wat omschreven wordt als een ‘Burberry-motief’.

De politie is op zoek naar getuigen die deze man hebben gezien in de nacht van zaterdag op zondag, of die meer informatie hebben over dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.