Baronie won met 1-0 van UDI'19. foto Gert-Jan van Linschoten

VV Baronie geeft voorsprong uit handen

Voetbal

BLAUWE KEI - VV Baronie heeft dit weekend opnieuw verloren. De uitwedstrijd tegen JVC Cuijk eindigde in 3-2 voor de thuisspelende ploeg

De eerste helft begon moeizaam voor de Baronnen. Cuijk was regelmatig gevaarlijk en wist na 21 minuten spelen de 1-0 te scoren. De Bredase voetballers bleken niet onder de indruk van de tegenslag en bleven aanvallend spelen. Het spel werd beloond met de 1-1 gelijkmaker in de 30ste minuut. Kort daarna kreeg Baronie de kans om op voorsprong te komen door een strafschop. Deze werd benut en met het rustsignaal stond de club op voorsprong met 1-2. Beide goals werden gemaakt door Mathijs Hage.

Na rust konden de Bredanaars de wedstrijd tweemaal beslissen, maar eenmaal stond de paal in de weg, de tweede kans werd door de arbiter afgefloten. JVC Cuijk benutte de kansen wel. Uiteindelijk ging Baronie in de negentigste minuut met 3-2 kopje onder.

Baronie heeft dit seizoen in de topklasse tot nu toe alleen van JVC Cuijk en FC Hilversum weten te winnen in de topklasse. Met negen punten uit veertien wedstrijden staat Baronie onderaan de ranglijst. De volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen de nummer 9 uit de Topklasse: Haaglandia op 23 januari.