Jong MKB’er verkiezing in Breda

Economie

GINNEKEN – Ook West-Brabant mengt zich in de strijd van Jong MKB’er van het jaar. Dit jaar dingen vier regionale kandidaten mee.

De uit Bavel afkomstige Anton Schaerlaekens is de enige deelnemer uit de gemeente Breda. Daarnaast maakt Jan Peter Donkers uit Chaam een kans op de titel. Kandidaat drie: Jacco van Beek uit Oosteind doet mee met de verkiezing. Marianne Koster is de enige vrouwelijke deelneemster.

De verkiezing vindt plaats op 22 maart vanaf 18:00 uur in Oncle Jean. De Jong MKB West Brabant is een van de regio’s die onder JMKB Nederland en MKB Nederland vallen.

Op landelijk niveau is vorig jaar voor de eerste keer een Jong MKB’er van het jaar verkiezing gehouden. Dit krijgt in juni 2011 een vervolg.

‘West Brabant laat graag zien dat in deze regio veel innovatieve en actieve ondernemers zitten, waar je trots op kunt zijn’, aldus Evelyn Govers van de organisatie.

Deelnemers worden op diverse punten beoordeeld. Deze punten komen ook voor in het schrijven van een ondernemersplan. Op de avond zelf kunnen de deelnemers zich presenteren aan de jury en de leden.