Logo bredavandaag.nl

Bredase studenten verkopen eigen ontworpen T-shirts

BELCRUM – Ze verkopen Young, Unique and Personal T-shirts, de vijf vierdejaarsstudenten Mediavormgeving van het Radius College. Met eigen ontwerpen proberen ze deze shirts voor een zeer redelijke prijs te verkopen via internet met hun bedrijfje YUP online.


“Na veel brainstormen kwamen we op het idee T-shirts te gaan ontwerpen en verkopen”, vertelt Tonnie Lambregts die de woordvoering voor haar rekening neemt. “De shirts zijn zowel haalbaar als goedkoop en daarom vrij makkelijk te verkopen.”

De shirts zijn bedrukt met logo’s die de studenten zelf hebben ontworpen. Zo is er een speciaal 076-ontwerp gemaakt, het netnummer van Breda. “De shirts laten we bedrukken op mijn stageplaats, waar dat tegen inkoopprijs kan”, legt Lambregts uit.

De vijf worden wel begeleid door een leraar, maar alleen als er problemen zijn. “Dan vragen we ook zelf om hulp, maar het is niet zo dat hij ons bij de hand neemt.”

Speciaal voor lezers van Bredavandaag.nl is er een kortingscode in het leven geroepen waarmee je vijftien procent korting krijgt op de T-shirts. De code luidt ‘bredavandaag’ en is op de website in te voeren. Normaal kosten de shirts tussen de 18 en 25 euro.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief