Het Glazen Huis, maar dan in Red NAC-versie. foto & bewerking Wijnand Nijs
Het Glazen Huis, maar dan in Red NAC-versie. foto & bewerking Wijnand Nijs

Geel-Zwart Glazen Huis in laatste competitieweekend

NAC

STEENAKKER - Het Geel-Zwarte Glazen Huis gaat er echt komen. Tijdens het laatste competitiewedstrijd, als NAC op bezoek gaat bij Willem II, laten supporters en DJ's van Stadsradio zich vier dagen opsluiten in een ruimte in het NAC-stadion. Daarmee willen de deelnemers geld inzamelen voor RedNAC.nl

Met deze actie willen de supporters een flinke bijdrage leveren aan de inzameling van de resterende € 400.000 die nodig is om NAC uit de financiële problemen te halen.

Het weekend van 12 tot en met 15 mei zal als onderdeel van Red NAC worden omgedoopt tot het GeelZwarte Weekend, waarbij lunchroom ‘De Parel’ het middelpunt zal zijn van vele kleine en grote evenementen, feesten en acties. GeelZwarte draad van het weekend zal de non-stop radio-uitzending worden vanuit het Rat Verleghstadion, mede mogelijk gemaakt door StadsRTV Breda.

Aan het programma wordt nog volop gewerkt, vast staat al wel dat de deur van het GeelZwarte Huis op donderdagavond gesloten zal worden, waarna deze pas weer opengaat op zondagavond, zodra de supporters van de uitwedstrijd tegen Willem II zijn teruggekeerd. In de tussentijd is er een businessclubavond, kidsclubmiddag en een groot supportersfeest. Het 'Huis' zal bezocht worden door tal van Bredase prominenten.

De Actie Red NAC heeft tot maandag 11 april 19:12 uur ruim € 70.000 opgebracht.