Even bikkelen voor de beurs

Economie

HEILAAR - Het is iets minder dan 24 uur voor aanvang van de beurs: Business Point Breda. Tijd voor opbouw. Alvast een sneak-preview.

Het is even zoeken naar de ingang op het immense terrein van de voormalige groenteveiling. Na het oprijden van het terrein moet de blik naar achteren, beetje vijf over twaalf. Daar hangt een blauw spandoek.

Het voetpad naar de ingang is nog incognito. Het blauw is beschermd tegen werklui. Da's nodig want binnen wordt gesjouwd. Het framewerk staat. Maar daarmee nog geen stand. Dus zijn autobedrijven, horecaondernemers, projectontwikkelaars en tuinmannen druk. Tv's aansluiten, decoratie ophangen, tafeltjes aanschuiven. Honderd hokjes van drie bij drie, sommige iets groter, sommige veel groter en een enkele kleiner.

Hier laten bedrijven zien wat ze in huis hebben. De etalage in de velling. Letterlijk in dit geval. Maar eerst sjouwen en bouwen. Pas op voor de rijdende bamboeplanten, of lopende stoelen. Woensdag is het echt zover. Vanaf 14.00 uur, dan is The Greenery even weer in gebruik. Als beurs. Of het weer net zo druk wordt als in hoogtijdagen van het gebouw? Dat is afwachten. De voortekenen lijken gunstig voor twee dagen Business Point Breda.