foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Bowlingbaan Hambroeklaan binnenkort klaar

Nieuws

HAAGSE BEEMDEN – De bowlingbaan die in het wellnesscenter aan de Hambroeklaan zit, wordt 3 juni geopend. Dit is volgens de eigenaar van de bowling binnen de planning. Ook het kinderdagverblijf schiet al wel op aldus de consultant van het centrum. De kantoorverdieping die nog vrij is, is daarentegen nog niet bezet.

"Op het moment zijn we nog bezig met de bouw van de baan en dan kan het als het goed is op 3 juni open", vertelt eigenaar Wildrik Hartman. Aan de bowling zit een zwemschool vast, eveneens gerund door Hartman.

Voor de kantoorverdieping bestond eerst het idee er, geheel in de lijn van het wellness-denken, een tandarts of huisarts onder te brengen. “Maar op het moment zijn we in gesprek met nog maar één zorgpartij en twee callcenters”, vertelt consultant Christian ter Maat. “Vanwege de makkelijk bereikbare plek en het feit dat er veel computers in kunnen, zijn we callcenters gaan aanspreken.”

Het kinderdagverblijf ligt volgens Ter Maat op schema. “De bezwaarperiode is net afgerond en er zijn geen bezwaren van de gemeente. Dus nu worden de vergunningen aangevraagd, waar ik wel goede hoop voor heb, en dan kan er gebouwd worden zodat het begin augustus open kan.”

Op het moment zitten er in het gebouw al een kapper, logopedist, twee sportscholen, een fysiotherapeut, een restaurant met terras, een mondhygiëniste, een opleiding tot schoonheidsspecialist en een zwemschool.