De Junior Street League op het parkeerterrein naast het Rat Verlegh Stadion foto Perry Roovers
De Junior Street League op het parkeerterrein naast het Rat Verlegh Stadion foto Perry Roovers

Welke NAC Street League teams winnen seizoenskaarten?

NAC

STEENAKKER - De Street League-competities voor de jongens en meisjes komen zondag 5 juni tot een einde. Op de parkeerplaats naast het Rat Verleghstadion (P5) moet er worden uitgewezen welk meisjes- en jongensteam er seizoenskaarten en een buurtfeest wint.

Vanaf half elf ’s ochtends worden de laatste competitieronden gespeeld voor de Street League (jongens van 12 tot en met 15 jaar) en voor de Ladies Street League (meisjes vn 12 tot en met 16 jaar). Daarin strijden ze voor seizoenskaarten voor het team en/of een buurtfeest.

Op dinsdag 7 juni is het de beurt aan de Junior Street Leagueteams om uit te maken welk team er een survivaldag wint voor hun groep 7 en 8. De beide dagen worden muzikaal opgeleukt door Darryl, Soufiane Touzani en Brownie Dutch. Ook zijn er andere activiteiten te doen. Zondag begint de finale om twaalf uur en om half vijf begint de prijsuitreiking.

Het parkeerterrein komende zondag wordt ook gebruikt voor het gratis parkeren en de pendeldienst voor het Jazz Festival. Volgens een woordvoerder van de gemeente zijn deze twee evenementen strikt gescheiden.

“Voor de Street League kan men langs de voorkant van het stadion, terwijl de Jazz Festival-bezoekers langs de Rat Verleghstraat kunnen. Zo zitten ze elkaar niet in de weg. Ook is het parkeerterrein groot genoeg om er te kunnen parkeren en de Street League te spelen.”