Afbeelding
Tom van der Put

Fietser en voetganger slaags

Politie

HOGE VUCHT - Een 46-jarige Bredanaar is dinsdagmiddag gewond geraakt. De man kwam ten val nadat hij door een fietser geduwd was. Dit gebeurde rond 17.00 uur bij winkelcentrum Moerwijk in de Hoge Vucht.

Hij verklaarde dat hij bijna was aangereden door een man waar hij al langere tijd een conflict mee had. De man kwam op de fiets aan rijden en reed bijna tegen de man aan, aldus de Bredanaar. Hij had de fietser een duw gegeven en was doorgelopen, zo vertelde hij aan de politie Breda. De fietser kwam naar hem toe gereden en gaf hem een duw, waardoor hij ten val kwam, aldus de aangever. Hij bleek na een bezoek aan de dokter behalve een hoofdwond ook een hersenschudding te hebben.

De politie hield een 66-jarige man uit Breda aan. Deze verklaarde dat hij uit het niets door de aangever was geduwd en hij hem aan klap had verkocht. De man was hierdoor gevallen en gewond geraakt. Daar was hij, aldus zijn verklaring, erg van geschrokken. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.