Het Rat Verleghstadion gezien vanuit de lucht. foto Wijnand Nijs (met dank aan Helicentre.nl)
Het Rat Verleghstadion gezien vanuit de lucht. foto Wijnand Nijs (met dank aan Helicentre.nl)

Gezocht: supporter voor Raad van Toezicht NAC

NAC

STEENAKKER - In de Raad van Toezicht is met het wegvallen van Ronald Clayden (nu voorzitter bij NAC) een plek vrijgekomen. Op die plek wil de Clubraad een andere supporter hebben. Die moet deze zomer verkozen worden.

Naast twee financiers, twee personen op verzoek van de gemeente, een sponsor, een supporter komt er dus nog een supporter bij. Voor deze functie heeft de kandidaat volgens de omschrijving natuurlijk een NAC-hart nodig. Verder moet de fan een verklaring van goed gedrag hebben en geen stadionverbod.

Verder moet diegene beschikken over hbo-plus werk- en denkniveau waarbij juridische kennis een pre is en niet werkzaam zijn bij NAC. "Hiervoor wordt er verwacht dat je nadrukkelijk op afstand controleert en ben je klankbord voor het NAC-bestuur", aldus het functieprofiel.

Geïnteresseerden worden voorgedragen door de Clubraad en worden benoemd door de Raad van Toezicht. Aanmelden of informatie verkrijgen kan via info@clubraadnac.nl. CV en korte motivatie moeten meegestuurd voor zondagavond 10 juli.